over menneske

Eveline Sissing

Je ziet een veelzeggend beeld van mij bij ‘menneske ved havet’ in Esbjerg, een kuststad in mijn moederland, Denemarken. Menneske is Deens voor ‘mens’ en havet betekent ‘de zee’. Beide onlosmakelijk verbonden met mij. Ik sta met beide benen stevig op de grond en voel graag werveling om me heen. Op deze foto is het de wind, maar zinderende warmte kan ook. Als er maar energie stroomt.

Energie krijg ik van mijn gezin, andere mensen, werken, sporten (basketball, zeilen en snowboarden), kunst en cultuur en (nieuwe) uitdagingen. Ik ben trots op en blij met mijn half-Deens zijn.

Mijn loopbaan is gestart in 2000 en kent diverse vormen: in loondienst (communicatiebureau Profiel Producties en Vitens), als zelfstandige (De Smaakmakers Communicatie en Menneske) en op vrijwillige basis.

Management, strategisch advies, concepten bedenken en uitvoering. Ik adviseer en ondersteun mensen en organisaties bij hun communicatie en processen. Meestal hoor ik van opdrachtgevers dat ze tevreden zijn met het gevraagde en dus geleverde werk. En dat ze extra blij zijn met het feit dat ik me actief en positief bemoei met de organisatie en de processen.

Typisch Eveline:

betrokken · resultaatgedreven · mensgericht · vol ideeën · professioneel · voortvarend · zelfstandig · informeel · initiatiefrijk · van de humor · vooruitkijkend · enthousiast

anderen over de samenwerking met menneske